Prvi posjet ortodontu

Prvi posjet ortodontu

Put do ravnijeg, ljepšeg osmijeha počinje s inicijalnim besplatnim savjetovanjem.

Pacijenta upoznajemo s prirodom ortodontske anomalije i mogućnostima liječenja te dajemo odgovore na bilo kakva pitanja vezana uz daljnji tijek liječenja.

 

Ortodontske usluge

Ortodoncija za djecu i mlade

U dobi od sedam godina preporučava se dovesti vaše dijete na prvi ortodontski pregled. Pravovremenim dolaskom dijete dolazi pod nadzor ortodonta koji u slučaju rane potrebe za terapijom reagira odmah i time eliminira niz komplikacija koje dolaze kao posljedica neskladnog odnosa zubi i čeljusti.

Za većinu ortodontskih anomalija najoptimalnije vrijeme terapije je po nicanju trajne denticije što se podudara sa teenage godinama kada fizički i emocionalni razvoj omugućava efikasniju i obuhvatniju terapiju s najpovoljnijim psihološkim učinkom na razvoj pojedinca.

Ortodoncija za odrasle

Ortodontska terapija može biti uspiješna u bilo kojoj dobi. Zdravlje i estetika vašeg osmijeha uvjetovani su položajem zubi koji ako nije pravilan može dovesti do niza poteškoća počevši od otežane oralne higijene, abnormalnog trošenje zubnog tkiva, poteškoća sa žvakanjem i/ili govorom, preopterećenja potporne kost i zubnog mesa do nelagode pri socijalnim kontaktima.

Zahvaljujući udobnijim i manje vidljivim estetskim varijantama ortodontskih aparata odraslim pacijentima možemo osigurati zdraviji i ljepši osmijeh koji priželjkuju.

Naslovnica | Ortodontske usluge | Ortodontski aparati | Ortodontska ordinacija
Specijalistička ordinacija dentalne medicine za ortodonciju, Nehajska 59, Trešnjevka, Zagreb | Telefon: 01 3668 653
Radno vrijeme: ponedjeljak, srijeda, četvrtak: popodne | utorak i petak: ujutro